Zonnehuisgroep Amstelland verkoopt 2 locaties

Stichting Zonnehuisgroep Amstelland, geadviseerd door ABZV, het Bouwinvest Healthcare Fund en Bébouw Midreth hebben in nauwe samenwerking met ZorgID overeenstemming bereikt over de verkoop van twee locaties van de Zonnehuisgroep en de turnkey koop door het Bouwinvest Healthcare Fund van de ontwikkelingen Zonnehof Mijdrecht en Zonnehof Ouderkerk aan de Amstel.

Nadat de koopovereenkomst was ondertekend door Zonnehuisgroep en Bébouw Midreth, bereikten Bouwinvest en Bébouw Midreth overeenstemming over de turnkey aankoop van de zorgcomplexen door het Bouwinvest Healthcare Fund.

De locaties van Zonnehuisgroep in Mijdrecht en Ouderkerk aan de Amstel worden herontwikkeld. Op deze locaties komen nieuwe zorggebouwen en appartementen met zorgfaciliteiten. Op de locatie aan de Dorpsstraat in Mijdrecht wordt de huisvesting van 45 intramurale cliënten van de Zonnehuisgroep en 29 zorgappartementen in de vrije verhuur ontwikkeld. De locatie aan de Theresiastraat te Ouderkerk aan de Amstel betreft de ontwikkeling van de huisvesting van 45 intramurale cliënten van de Zonnehuisgroep en 62 zorgappartementen in de vrije verhuur.

De ontwikkeling zal door Bébouw Midreth, ZorgID en het Bouwinvest Healthcare Fund de komende maanden in nauwe samenwerking met de betrokken gemeenten en belanghebbenden worden afgerond, waarna de realisatie eind 2016 kan starten.