Medewerkers

De mensen achter ABZV in beeld

Kees Trimp

drs C.P. Trimp MRICS RT (Kees)

Kees Trimp (lid NVM) is directeur van ABZV b.v. Kees Trimp heeft 25 jaar ervaring met zorgvastgoed en is betrokken geweest bij diverse sale and lease-back constructies van ziekenhuizen. Hij heeft veel kennis en ervaring op het gebied van waardebepaling, herontwikkeling, afstoot en innovatieve zorgvastgoedprojecten. Kees Trimp is een allround adviseur en taxateur en brengt complexe vastgoeddeals tot stand.

Peter Vloeijberghs

Ing. P.J. Vloeijberghs RT (Peter)

Peter is bouwkundig ingenieur en makelaar-taxateur (lid NVM) met veel kennis en ervaring op het gebied van taxaties, projectontwikkeling, herontwikkeling en het doorrekenen van complexe (zorg)exploitaties. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring en kan met zijn kennis en ervaring zich uitstekend verplaatsen in de (bouwkundige) wensen en eisen van opdrachtgevers.

Nicolai Noordzij

Ing. N.P. Noordzij RT (Nicolai)

Nicolai Noordzij is sinds 2008 werkzaam als adviseur bij ABZV. Hij heeft naast de studie HTS Bouwtechnische bedrijfskunde opleidingen gevolgd voor vastgoedinvesteringsanalist en projectontwikkeling en is gespecialiseerd in het uitvoeren van haalbaarheids- en financiële analyses van (ontwikkelings)locaties en vastgoedwaardering.

Martine Loos

Martine Loos werkt sinds 2006 als bureaumanager bij ABZV. Zij verleent ondersteuning bij de uitvoering van projecten van ABZV.