Sale & lease back De Zorgcirkel nieuwbouw woonzorgcomplex Landsmeer

Stichting De Zorgcirkel heeft een perceel grond verkocht ten behoeve van de nieuwbouw van 24 appartementen en 830 m2 (zorg)voorzieningen op het Marktplein te Landsmeer. Koper is SKA Vastgoedbeheer uit Landsmeer die de nieuwbouw realiseert en een deel van de appartementen en voorzieningen terug verhuurt aan De Zorgcirkel. Het nieuwbouwproject is verbonden met De Keern, het bestaande verpleeghuis van De Zorgcirkel. Het verpleeghuis wordt momenteel gerenoveerd en geschikt gemaakt voor 48 plaatsen zware zorg. Het verpleeghuis blijft in eigendom bij De Zorgcirkel. ABZV heeft De Zorgcirkel begeleid bij de tender en het opstellen van de contracten.

ABZV begeleidt vele zorginstellingen op het gebied van herbestemming, herontwikkeling en marktoriëntatie. Voor diverse locaties worden momenteel door ABZV tenders voorbereid.