Maatschappelijke bedrijfsruimte Schinkelkade Amsterdam geheel verhuurd

Recentelijk heeft ABZV de laatste 150 m2 maatschappelijke bedrijfsruimte verhuurd van de begane grond van het nieuwbouwcomplex Schinkelhof, gelegen aan de Schinkelkade en Vaartstraat in Amsterdam-Zuid. De twee andere huurders, waarmee reeds in een eerder stadium huurovereenkomsten zijn afgesloten, zijn CompaNanny (kinderopvang en BSO) en Puur-Zuid (maatschappelijke dienstverlening). De totaal verhuurde oppervlakte van de begane grond bedraagt ca. 1.200 m2 BVO.

De Schinkelhof betreft een nieuwbouwproject bestaande uit 64 huurappartementen met op de begane grond ruimte voor maatschappelijke dienstverlening. De nieuwbouw is op 1 april 2018 opgeleverd.

In opdracht van Ten Brinke Projectontwikkeling heeft ABZV de verhuur begeleid. Vesteda heeft het gehele complex als belegging in portefeuille genomen.