Verkoop belegging CCN gebouw, Amsterdam Noord

Het community College Noord (CCN) gebouw is een energiezuinig 8-laags gebouw, grotendeels in gebruik bij MBO College Noord en Bredero MAVO. Het totale gebouw is ca. 25.000 m2 groot, waarvan ca. 2.495 m2 bestaat uit interactieve bedrijfsruimten die volledig zijn verhuurd aan uiteenlopende partijen op het gebied van sport, horeca, retail en welzijn, die complementair zijn aan het aangeboden onderwijs in het gebouw.

Het CCN gebouw is gelegen in het nieuw te ontwikkelen Stationsgebied Amsterdam Noord. In dit gebied zijn c.q. worden ongeveer 400 woningen, diverse kantoren, twee scholen en een hotel gebouwd, waardoor er een gebied met grootstedelijke allure ontstaat. Het Stationsgebied is het kloppende hart van CAN, dat door de komst van het beginstation van de Noord/Zuidlijn (metro) en het nieuwe regionale busstation uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer en een dagelijkse toestroom van duizenden mensen kent.

ABZV heeft de belegging bestaande uit ca. 2.495 m2 interactieve bedrijfsruimten, namens de eigenaar van het CCN gebouw, verkocht aan een particuliere belegger.