Zonnehuisgroep Amstelland verkoopt locatie De Kom te Mijdrecht

Stichting Zonnehuisgroep Amstelland heeft wooncomplex De Kom, gelegen in het centrum van Mijdrecht, verkocht aan Hartelt Fund Management. Het wooncomplex is gelegen aan het Mw. van Wieringenplein en bestaat uit 94 verhuurde (senioren) appartementen met algemene voorzieningen.

Hartelt FM investeert namens institutionele beleggers – middels het Apollo Zorgvastgoedfonds – in zorghuisvesting en faciliteiten in Nederland, waaronder beschermd wonen, verpleeghuizen en eerstelijns zorgcentra.

Adviesbureau Zorgvastgoed (ABZV) uit Amsterdam heeft Stichting Zonnehuisgroep Amstelland begeleid bij de tender en het opstellen van de contracten. ABZV begeleidt zorginstellingen op het gebied van (beleggings)verkopen, herbestemming, herontwikkeling en marktoriëntatie.