Start verkoop Emmahof Amsterdam

ABZV is gestart met de verkoop van Emmahof, een karakteristiek (voormalig) woonzorgcentrum van Pro Senectute, gunstig gelegen aan de Emmastraat 33 t/m 37 in Amsterdam-Zuid en bestaande uit 29 woonstudio’s, verdeeld over vijf bouwlagen.

De locatie heeft de bestemming ‘maatschappelijk’. De opstallen worden leeg en vrij van huur en gebruik opgeleverd. Het betreft een recht van erfpacht.

Meer informatie vindt u op de aanbodpagina van zorgvastgoed.nl: https://www.zorgvastgoed.nl/Aanbod/1875875.aspx

Nadere informatie over het object, de verkoopprocedure, bezichtigingsdagen e.d. staan vermeld in het Informatiememorandum. Indien u het Informatiememorandum wenst te ontvangen, dan dient u de geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Deze kunt u opvragen bij ABZV via info@abzv.nl.