Zorgplein Osdorp Amsterdam

Aan het Osdorpplein in Amsterdam is het complex HEROS gerealiseerd, een ontwikkeling van Lebo Vastgoed met circa 171 appartementen, een parkeergarage met 221 parkeerplaatsen en 6.000 m² commerciële ruimten op de begane grond en eerste verdieping. De commerciële ruimten bestaan onder meer uit een Lidl supermarkt en horeca op de begane grond.

Op de eerste verdieping is Zorgplein Osdorp gehuisvest, een modern gezondheidscentrum van circa 1.600 m² met een mix aan huurders. Het gezondheidscentrum wordt ontsloten met dubbele roltrappen, een brede trap en lift en sluit direct aan op de parkeergarage. Het centrum is volledig verhuurd aan onder meer een vrouwenkliniek, apotheek, tandarts, fysiotherapeuten, verloskundigen, SAG, podoloog, GZ-psycholoog en detox.

ABECO VastgoedAdvies (zustervennootschap van ABZV) heeft Lebo in het voortraject begeleid bij de ontwikkeling en de opzet van het gezondheidscentrum en heeft daarna in samenwerking de verhuur van ruimten in Zorgplein Osdorp begeleid. Tenslotte heeft ABECO haar opdrachtgever begeleid bij de verkoop van het gezondheidscentrum.