Capitalisers koopt landgoed voor realisatie van 20 woonzorgappartementen

Capitalisers heeft de villa op NSW Landgoed Kolthoven te Epe aangekocht om te transformeren naar zorgwoningen. Het object wordt geplaatst in het vastgoedbeleggingsfonds Capitalisers Care I.

We Care Zorggroep realiseert in het landhuis en het aangrenzende koetshuis 20 woonzorgappartementen voor dementerende ouderen. Samen met de koopovereenkomst is een 20-jarige triple-net huurovereenkomst gesloten.

Capitalisers introduceert begin 2024 voor haar beleggers ‘Capitalisers Care I”, het vastgoedbeleggings-fonds met daarin deze zorglocatie in Epe met langjarige zekerheid en een zorgconcept voor een structureel groeiende groep van dementerende ouderen.

We Care Zorggroep heeft als missie om goede zorg te bieden conform een doordacht en uitgebalanceerd zorgconcept. De missie van We Care is vertaald in een zorgvisie met de kernwaarden: groen, biologisch, persoonlijke aandacht, respect, verbinding, veiligheid en vrijheid.

ABZV heeft de ontwikkelaar begeleid bij de verhuur en verkoop van deze zorglocatie.